Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La tercera edició del Dia del Geganter portarà a Vilafranca els gegants del Cos del Bou de Tarragona

Una ballada dels gegants de Vilafranca acompanyats dels gegants del Cos del Bou de Tarragona són les principals activitats de les què constarà el tercer dia del geganter.

Aquesta diada , que se celebarà diumenge que ve, sorgeix de la voluntat que geganters i ex geganters puguin gaudir d’una dia festiu i alhora de la necessitats que els gegants sortissin pels carrers de Vilafranca més enllà de Corpus i Festa Major, les dues cites oficials. Si en les edicions anteriors aquesta festa es distribuïa en dos dies enguany centraran tots els actes en el diumenge.

En el nou format d’aquesta diada es convidarà cada any una colla centenària per acompanyar a l’Elisenda i el Ferragut i en aquest cas s’ha escollit la colla del Cos del bou de Tarragona, una colla que data del 1825.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: