Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana vinent es tancarà definitivament el transit al pont del Carril

El proper dimecres l’empresa que realitza les obres de cobriment de la via a Vilafranca té previst de tancar al trànsit el pont del Carril per tal de procedir al seu desmuntatge.

Paral.lelament

Aquesta zona coberta i el tram inicial del carrer del Comerç es convertiran en desviament provisional de l’avinguda de Barcelona que haurà de ser utilitzat pels vehicles i els vianants a partir de dimecres quan es tanqui definitivament el pont del Carril per fer-lo de nou i rebaixar-ne la cota.

La nova configuració de la zona, que deixarà a un mateix nivell el carrer del Comerç i el carrer de Papiol, permetrà deixar ben resolt aquest punt de comunicacions històricament conflictiu on conflueixen l’avinguda de Barcelona, el carrer del Comerç, el carrer de Papiol i el carrer del Cid.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: