Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Ràpita acollirà diumenge la 26ena edició de la Trobada de Caramelles de les nostres comarques.

Enguany, i coincidit amb el centenari de la societat de la Ràpita, la cantada en farà en aquest nucli. A més el centenari és també el de la coral Amistat, una de les

Des de fa 26 anys el diumenge següent a la Pasqua se celebra una trobada de caramelles, de forma itinerant per els municipis del Penedès. Enguany, i coincidit amb el centenari de la societat de la Ràpita, la cantada en farà en aquest nucli. A més el centenari és també el de la coral Amistat, una de les seccions del Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc.

La intenció dels organitzadors d’aquesta trobada itinerant és que la tradició de les caramelles no es perdi, i que s’acosti a la majoria de punts de la comarca en algun moment. Enguany a la Ràpita hi haurà 24 grups, que cantaran dues cançons cada un a partir de les 10 del matí, i aproximadament fins a les 2 del migdia.

Des de la coral Amistat s’espera comptar amb la presència d’entre 900 i 1.000 cantaires, que amb els acompanyats podrien suposar unes 1.200 persones que s’acostarien a la Ràpita al llarg del matí de diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: