Dijous, 23 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La plataforma "Per una vegueria pròpia" aprovarà definiitvament el manifest, la setmana vinent

Dimarts que ve es convoca una reunió oberta de l´assemblea de la campanya per una vegueria pròpia amb l´objectiu d´aprovar definitivament la proposta de manifest, les activitats de difusió i el nou calendari de reunions a la resta de comarques. També es tractarà la proposta de treball conjunt amb amb la plataforma per la vegueria [...]

Dimarts que ve es convoca una reunió oberta de l´assemblea de la campanya per una vegueria pròpia amb l´objectiu d´aprovar definitivament la proposta de manifest, les activitats de difusió i el nou calendari de reunions a la resta de comarques.

També es tractarà la proposta de treball conjunt amb amb la plataforma per la vegueria de l´Alt Ter, amb la qual està previst reunir-se a principis d´abril, a Vic.

Actualment, la campanya per una vegueria pròpia de l´Anoia, l´Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf centra els esforços en la redacció definitiva del manifest, establir contactes i concretar suports a l´Anoia i al Garraf.

Tot i estar treballant a contra rellotge, creuen que cal aprofitar aquesta oportunitat històrica i irrepetible per decidir el nostre encaix dins l´organització territorial de Catalunya.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
El contrapunt
Eladio García - C's

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: