Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La mediació i la seva aplicació per resoldre conflictes de manera pacífica i dialogada ha centrat un

La seu de l'ens comarcal ha acollit aquest matí aquesta primera jornada sobre mediació i ciutadania, que volia donar a conèixer i fer arribar a polítics d'ens locals, operadors jurídics i socials i responsables d'associacions i entitats aquesta modalitat de resoldre conflictes. El president del Consell Comarcal, Lluís Valls, destacava el fet que es tractava [...]

La seu de l’ens comarcal ha acollit aquest matí aquesta primera jornada sobre mediació i ciutadania, que volia donar a conèixer i fer arribar a polítics d’ens locals, operadors jurídics i socials i responsables d’associacions i entitats aquesta modalitat de resoldre conflictes. El president del Consell Comarcal, Lluís Valls, destacava el fet que es tractava de presentar aquesta nova via de tractar els conflictes entre les persones, ampliant la cultura de la mediació.

Entre els conferenciants hi havia Eduard Vinyamata, catedràtic de conflictologia de la Universitat Oberta de Catalunya; Francesc Castellana director del servei d’Ocupació de Catalunya; i Anna Vall, directora del Centre de Mediació Familiar de Catalunya. Precisament aquesta última comentava que molts dels conflictes entre els ciutadans tenen a veure amb les relacions familiars, i amb les ruptures de les parelles i els problemes que s’ocasionen amb els fills. La mediació pot ser un bon sistema per arribar a acords

Actualment a Catalunya hi ha 1402 mediadors, dels quals 5 son a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: