Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Locomotora Negra clourà el cicle de concerts de jazz de Caixa Penedès

El 10 d´abril comença una edició nova del cicle de concerts de primavera de l´entitat d´estalvis penedesenca, centrat en el jazz.

La presentació s´ha fet avui, al Fòrum Berger Balaguer, a càrrec del cap de l´Obra Social de Caixa Penedès, Josep Francesc Cortés, el coordinador del cicle, Valentí Sesar i de representants de les entitats beneficiàries, Univers Penedès, el GEP i Sac Xiroi.

El cicle vol ser generalista amb voluntat popular, fugint de la programació elitista i minoritària. La idea és que no cal entendre de jazz per assistir-hi i disfrutar.

Començarà el 10 d´abril amb el grup Gospel Train, una formació de gospel catalana formada per 7 veus joves, amb un bon nivell de qualitat.

El segon concert, el dia 17 d´abril, anirà a càrrec d´un dels grans mestres del jazz internacional, Scott Hamilton. Aquest nord-americà, afincat a Londres, està considerat un dels millors saxos tenors del món en la vessant "mainstream".

I clourà el cicle, la Locomotora Negra, una prestigiosa big band catalana amb més de 30 anys sobre els escenaris, que obligarà a engrandir l´escenari del Fòrum Berger.

L´únic canvi que experimenta el cicle de jazz respecte l´any passat fa referència al cost dels concerts, que s´incrementa i les aportacions mínimes passen dels 3 als 5 euros.

Per segon any, la recaptació del cicle de jazz es destina a 3 entitats de l´Alt Penedès que treballen amb els joves. En aquest cas, són Univers Penedès, el Grup d´Esplai Parroquial i Sac Xiroi.

A partir d´aquest divendres, ja es podran recollir les entrades a qualsevol oficina de Caixa Penedès per als 3 concerts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: