Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La junta de lAssociació de Veïns del Poble Nou s´ha reestructurat

Després de lassemblea ordinària de lentitat, cel.lebrada el mes passat, sha reestructurat la junta de lentitat aprofitant la incorporació de tres persones i la baixa duna altra.

Els càrrecs queden de la següent manera: la presidenta és Montse Guilera; el sots-president, Josep Escofet; la tresorera, Mireia Hill; Toni Vidal farà de secretari. A més, hi ha 8 vocals.Un dels principals objectius que sha marcat la nova junta és donar a conèixer les activitats i tasques que realitza lassociació, obrir nous canals de comunicació i fomentar la participació de tot el veïnat. En aquest sentit, lhorari datenció per a qualsevol consulta o queixa, és tots els dijous de 2/4 de 9 a 2/4 de 10 del vespre, al local, situal al C/ Moja, número 9. Els veïns també poden comunicar-se amb la junta deixant una nota a la bústia o enviant un correu electrònic a .

D´altra banda, la nova junta està preparant ledició dun butlletí informatiu, que arribarà a tot el barri properament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: