Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Bibiloteca de Gelida ha convocat el setè certamen de narrativa breu "La Passera"

El premi, que va començar sent d´àmbit local, es va convertir en comarcal a partir de la col.laboració del SIAJ i l´any passat, va fer un salt qualitatiu al publicar-se les bases a

Això va comportar una elevada participació que esperen repetir aquest any.

L´extensió de les obres és d´un màxim de 2 fulls i el tema és totalment lliure, en modalitat de narrativa breu. Els originals han de ser inèdits i escrits en català o castellà. Cal presentar-los a màquina i també s´admeten a mà, amb lletra molt clara.

El certamen "La Passera" té dos únics premis: 150 euros per al millor treball de la categoria d´adult i un lot de llibres valorat en 90 euros per a la categoria jove. A més, els treballs premiats es publicaran al programa de la Festa Major de Gelida 2005.

Els textos es poden lliurar fins el 31 de març a la Biblioteca de Gelida o al SIAJ, per quadruplicat. El veredicte es farà públic el 23 d´abril, a les 12 del migdia, en un acte a la Biblioteca Jaume Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: