Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 39 edició del concurs de vins de la D.O Penedès ha començat a caminar amb la selecció entre les 1

El concurs que organitza la D.O. Penedès té com a objectiu premiar els millors vins que aquest any surten al mercat i que estan elaborats a la D.O. Josep Ribas, director de la D.O. Penedès explicava que la intenció del concurs és escollir els millors vins de l'anyada, i donar-los a conèixer al públic a [...]

El concurs que organitza la D.O. Penedès té com a objectiu premiar els millors vins que aquest any surten al mercat i que estan elaborats a la D.O. Josep Ribas, director de la D.O. Penedès explicava que la intenció del concurs és escollir els millors vins de l’anyada, i donar-los a conèixer al públic a través de les medalles que s’atorguen.

El que s’ha fet aquest matí al Centre àgora ha estat una primera selecció entre les 150 mostres que s’han presentat al concurs. D’aquestes, n’han de quedar unes 30, cinc de cada categoria.

En aquesta primera fase de selecció hi han participat 36 catadors, membres de l’acadèmia tastavins, alumnes de l’escola de viticultura d’Espiells, de l’escola Camp Joliu, de l’Institut del Cava, l’Incavi, el Museu de Vilafranca i Uvipe entre d’altres.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: