Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Manel Serrat serà a Vilafranca el 27 d’agost i Maria Rosa Mestres és la pregonera de la festa m

Els administradors de la festa major 2005 van oferir ahir al vespre una roda de premsa per comunicar aquestes novetats, entre moltes altres. El cantautor barceloní Joan Manel Serrat serà el dia 27

Els administradors es van mostrar molt satisfets per aconseguir que un pes pesat de la música sigui a la vila per donar la benvinguda a la festa major 2005 i, més tenint en compte que el cantautor s’ha recuperat recentment d’una malaltia. Els cinc responsables de la festa major esperen omplir el Casal amb 1.600 persones el dia 27.Els administradors també van afegir que aquest no serà l’únic concert de gran format, sinó que s’està buscant un altre dirigit a un altre tipus de públic.

La roda de premsa d’ahir tenia un altre plat fort: i és que va ser presentada la pregonera d’enguany de la festa major. Es tracta de Maria Rosa Mestres. Té 55 anys i és profesora de ciències naturals a l’Ies Eugeni d’Ors de Vilafranca. Ella mateixa reconeixia que sempre ha viscut amb molta intensitat la festa major i, de fet, va ser administradora l’any 1982.

Maria Rosa Mestres ja ha començat a fer un esbós del que serà el seu pregó però, de moment, el que té molt clar és que serà un pregó planer i d’idees clares.

Els administradors van aprofitar la roda de premsa d’ahir per parlar també de les samarretes de la festa major ja que aquest any són els alumnes de 1r de batxillerat artístic de l’IES Milà i Fontanals els encarregats d’elaborar-les. La creació de les samarretes ha entrat dins de la programació del curs i els alumnes estan molt satisfets de participar d’aquesta manera a la més típica.

Les samarretes ja s’estan acabant i aviat es podran veure. Una altra novetat és que ja es poden comprar les entrades per al concert de Lax’n’busto i els Fora de sembrat del dia 19 de març. Es poden comprar al Disco star, al Vila Rock, al Via fora o a les oficines de Caixa Penedès al preu de 12 euros (15 a taquilla). D’altra banda, cal recordar que avui comença el termini per inscriure’s als assaigs dels goigs que acabarà el 10 d’abril. Les inscripcions s’han de fer a l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: