Dimecres, 19 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gaudí és el protagonista de la exposició es pot visitar a la capella de Sant Joan

Amb el nom de " Gabinet Gaudí", l’exposició pretén estimular la curiositat sobre l’arquitecte, combinant un espai d’exposició amb maquetes sobre les seves principals realitzacions.

La mostra, de caràcter itinerant, està projectada com a taller educatiu i alhora espai d’exposició per tal d’apropar la obra de l’arquitecte al conjunt de la població catalana però de manera especial als estudiants de primària i secundària.La mostra s’estructura en dos espais. El primer inclou una mostra de dibuixos i fotografies que presenten, obra per obra, els projectes més importants d’Antoni Gaudí com és el cas de la Pedrera, el temple de la sagrada família, el parc Güell o el palau episcopal d’Astorga entre d’altres.

Per a la segona part s’ha constituït una aula en la qual un monitor explica quines van ser les aportacions tant tècniques com decoratives de l’arquitectura de gaudir, explicant de manera exhaustiva quin va ser el seu mètode de treball.

El "Gabinet Gaudí" és un equipament didàctic que la fundació Caixa Catalunya va posar en marxa a la Pedrera per mostrar de manera més directa i clara el treball de l’arquitecte. El treball de Gaudí va aportar moltes novetats dins l’arquitectura catalana, establint nous sistemes de construcció com és el cas de la geometria reglada, un sistema on basant-se en línies rectes s’aconsegueixen superfícies corbes en l’espai.L’exposició és podrà visitar fins al dia tres d’abril de dimecres a dissabte, de les 6 a les 8 del vespre, i els diumenges de 12 a 2 del migdia, i de 6 a 8 del vespre. Amb tot, els organitzadors han previst un horari especial de matí i tarda per a visites escolars. Per a més informació cal adreçar-se al servi de cultura de l’ajuntament de Vilafranca.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: