Diumenge, 15 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins al 17 d’ abril es pot visitar l’exposició "Iraq vist per Metges del Món" al passadís central de

Lexposició ha estat realitzada gràcies a la col·laboració entre l’hospital i l’ Organització No Governamental Metges del Món.

A l’ exposiciós’ evidencien les desastroses i pèrfides conseqüències de la guerra a l’ Iraq sobre la població civil, i molt especialment sobre els menors d’ edat.

Les fotografies, realitzades per l’ equip de cirurgians i cooperants de Metges del Món, entre ells Javier Teniente i Ferran Fonseca, aquest últim, traumatòleg gironí consultor a l’ Hospital de l’ Alt Penedès i president de Metges del Món Catalunya, adquireixen a més del caràcter de denúncia, un caràcter d’ homenatge vers les víctimes lesionades per les bombes de l’ armament nord-americà. El muntatge reflexa la doble visió de Metges del Món durant les seves dues accions logístiques i quirúrgiques a l’ Hospital Al Kharj de Bagdad, la primera a l’ abril, poc després que esclatés la guerra i la segona a l’ octubre de 2003.

Com a complement a l’ exposició, està previst que Ferran Fonseca doni una conferencia al mateix hospital el dimecres 23 de març a dos quarts de quatre de la tarda , sobre l’acció humanitària de Médicos del Mundo a l’ Iraq.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina

Penedès Televisió

09:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
De festa
60è aniversari dels Falcons de Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: