Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ferran Adrià apadrina l’Associació de Restauradors de Sant Martí Sarroca

L’entitat que s’acaba de constituir agrupa vuit restaurants d’aquesta població del Penedès.

Des de fa molts anys Sant Martí Sarroca ha estat un dels punts de referència gastronòmica més característics de les comarques del Penedès. La voluntat de portar endavant de forma conjunta la promoció d’aquesta rica i variada oferta gastronòmica és la que ha fet possible la constitució de l’Associació de Restauradors de Sant Martí Sarroca que té com a padrí d’honor al reconegut creador de noves propostes en la cuina mediterrània que és Ferran Adrià. La presentació en societat es va fer dijous en un acte presidit per l’alcalde, Ramon Carbó, que es va celebrar amb solemnitat al castell de Sant Martí. Els vuit xefs associats van rebre un diploma de mans del regidor de turisme, Ismael Carbó. L’alcalde li va lliurar a Ferran Adrià llibres sobre la història de Sant Martí i el president de l’associació Joan Morell una reproducció del castell.

Adrià es va mostrar molt satisfet de poder donar suport als restauradors penedesencs i va destacar la qualitat i quantitat de restaurants que té Sant Martí. En el mateix acte es va servir un sopar per presentar el pla de Sant Martí, un farcellet amb gall del Penedès, que ha estat seleccionat per les entitats del municipi.Els vuit restaurants associats són , Cal Lluís , Cal Menescal, Cal Recolons, Cavatast Castell Vell, El Centre, El Rebost, Masia Aran, i el Sant Jordi-Ca la Katy.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: