Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC mostra les seves raons contràries a la instal·lació d’una presó a l’Alt Penedès en una reunió am

Generalitat i la Comarcal d’ERC veuen necessària la construcció de nous centres penitenciaris, però els republicans consideren que al costat de Gelida és excessiu.

El Conseller de Justícia de la Generalitat, Josep Maria Vallès, va reunir-se amb el President de la Permanent Comarcal d’ERC a l’Alt Penedès, Jesús Salius, per intercanviar punts de vista respecte a la ubicació de nous centres penitenciaris a la comarca.

Durant la reunió les dues parts van mostrar-se d’acord en la necessitat de millorar les infrastructures penitenciàries actuals per aconseguir una millor rehabilitació dels presos i en l’evidència que les presons han d’anar a algun lloc i per tant tothom ha d’èsser partícep i solidari amb aquest fet. A més, es va valorar positivament el fet de consultar als diferents sectors, institucionals i polítics, la possibilitat de construir aquests tipus d’infrastructures i, en aquest sentit, les reunions amb alcaldes i partits "suposen un bon començament".

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: