Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC ha avançat el seu posicionament respecte el projecte de desdoblament de la nacional 340

Segons ERC la opció que sembla gairebé descartada pel Ministeri de que l’ampliació de l’autopista sigui l’alternativa al desdoblament , és la més adequada en tots els sentits.

Ja fa setmanes que es va encetar el període d’informació pública de l’estudi sobre la futura construcció de l’autovia entre l’inici de la variant d’Altafulla i Torredembarra, passant per la variant dels Monjos i fins al final de la variant de Vilafranca de l’N-340. El projecte també contempla l’alternativa que seria la utilització de l’autopista, com a alternativa al desdoblament i la nova obra, però aquesta opció sembla que és la que menys contempla el ministeri. Des del punt de vista d’ERC, però, és precisament aquesta la opció més adequada. El posicionament del partit és que cal ampliar l’autopista i que aquesta sigui gratuïta per la gent de la zona, i els motius són diversos. La proposta que defensa ERC ja ha estat parlada al Consell Comarcal i, en principi, el govern de l’ens comarcal veu bé aquesta opció. Tot i així cal seguir buscant les opinions dels ajuntaments afectats. El ministeri preveu que l’obra tingui un cost de quasi 258 milions d’euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: