Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entrepobles porta als instituts de Vilafranca una exposició per reflexionar sobre els desastres "nat

Durant aquest mes i el vinent, Entrepobles-Alt Penedès en coordinació amb el Pla Vila Jove de lAjuntament de Vilafranca, acosta a diferents centres docents de la comarca la mostra "Desastres i vulnerabilitat". Aquesta exposició presenta, en 10 plafons, lintent didentificar les arrels de la vulnerabilitat, les causes i els efectes, associats a diversos determinants personals [...]

Durant aquest mes i el vinent, Entrepobles-Alt Penedès en coordinació amb el Pla Vila Jove de lAjuntament de Vilafranca, acosta a diferents centres docents de la comarca la mostra "Desastres i vulnerabilitat".

Aquesta exposició presenta, en 10 plafons, lintent didentificar les arrels de la vulnerabilitat, les causes i els efectes, associats a diversos determinants personals i socials provocats per la desigualtat, lexplotació i la misèria de la major part de la població mundial.

El treball amb aquests materials pot facilitar a lalumnat dels instituts una altra mirada a desastres "naturals" que, malauradament, ens resulten tan familiars com els terratrèmols dAl Hoceima i dIran o el "tsunami" de lIndic.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: