Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca inicien els assaigs de la temporada 2005

El d’ahir va ser el primer assaig que com és habitual va tenir lloc al seu local social de la plaça milà i Fontanals.

Tot i que els assaigs oficials es van emprendre ahir al llarg del més de febrer han tingut lloc cada divendres els anomenats assaigs massoques, per als xicots i xicotes que no es podien estar sense assajar entre temporades. A partir d’ara els assaigs ja seran regulars cada divendres al vespre.

Entre els objectius que la colla ha fixat per aquesta temporada que començarà a finals d’abril, primers de maig hi ha la repetició dels castells assolits el 2004, és a dir, descarregar tres castells de vuit, i poder bastir el tres de vuit i la torre de vuit amb folre amb més assiduïtat. Els nous reptes que Xavi Catasús fixa per la colla és el cinc de vuit i el pilar de sis. De la mateixa manera els xicots plantegen un primer contacte amb els castells de nou.

Nous reptes per una colla que l’any passat va assolir per primera vegada el tres de vuit, en dues ocasions, i també el primer cop que completaven tres castells de vuit en una sola actuació, per la diada del Roser.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: