Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca comencen els assajos, aquest divendres

A les 10 de la nit tindrà lloc el primer assaig oficial de la temporada 2005, al local social de Cal Noi Noi. En els darrers mesos, el bar de la seu ha estat en obres i properament tornarà a obrir. Durant el mes de febrer s´han fet els "assajos de massoques" per als xicots [...]

A les 10 de la nit tindrà lloc el primer assaig oficial de la temporada 2005, al local social de Cal Noi Noi. En els darrers mesos, el bar de la seu ha estat en obres i properament tornarà a obrir.

Durant el mes de febrer s´han fet els "assajos de massoques" per als xicots i xicotes que no es podien estar sense assajar ni entre temporades, però a partir d’aquesta setmana, els assajos ja seran regulars cada divendres al vespre.

Els objectius dels Xicots de Vilafranca per aquesta temporada són la repetició dels castells assolits al 2004 i poder bastir el tres de vuit i la torre de vuit amb folre amb més assiduitat. Els nous reptes que el nou cap de colla, Xavi Catasús, va anunciar durant l’assemblea anual podrien ser el cinc de vuit i el pilar de sis. Dos castells d’extrema dificultat per als vermells, que hi ha la voluntat d’assajar, però sense el compromís de tirar-los sense garanties.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: