Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vins del Penedès han aconseguit Medalles d’or i argent al Chardonnay Du Monde 2005

Can Feixes Chardonnay 2003, ha estat premiat amb la medalla d’Or en el concurs Chardonnay du Monde, celebrat a Saint-Lager, a la regió vinícola de la Borgonya francesa.

Aquesta ha estat una de les tres medalles d’Or atorgades a vins de l’Estat espanyol elaborats a partir de la varietat blanca Chardonnay.

Els Chardonnays de la Denominació d’Origen Penedès han rebut també altres reconeixements en aquest certàmen de prestigi internacional. Dues de les set medalles d’Argent concedides a vins de l’Estat espanyol han estat per a vins adscrits a la Denominació d’Origen Penedès. Es tracta del Manuela de Naveran, i de Clot dels Oms, de Ca N’Estella, un Chardonnay criat en bóta.

El Chardonnay du Monde és un dels primers concursos de vins de caràcter internacional que s’ha celebrat aquest any arribant a la seva dotzena edició amb la participació de 1090 vins procedents de 37 països. En total, aquest concurs ha concedit 323 medalles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: