Divendres, 13 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els organitzadors de la fira del vehicle d’ocasió fan un balanç positiu dels resultats malgrat les i

La catorzena edició de la fira s’ha celebrat aquest cap de setmana en els 7000 metres quadrats del recinte del pavelló firal, amb una macroexposició de més de 300 vehicles usats.

Des del patronat municipal de comerç i turisme, el seu president, Joan Pareta en fa un balanç satisfactori, tot i reconèixer que la pluja i el ferd del divendres no van ser positius. Segons Pareta el resultat ha estat similar al dels darrers anys i el que es destaca cada vegada més és la qualitat dels productes.La fira, va rebre el major nombre de visitants entre dissabte i diumenge a la tarda. El perfil del cotxe que s’ofereix en aquesta fira també ha anat variant amb el temps i si abans es podia trobar en la mateixa mesura cotxes de més de dos anys amb cotxes de quilòmetre zero, cada vegada són més els cotxes amb poc quilometratge, sent generalitzat que els cotxes no excedeixin dels 2-3 anys. Amb lorganització tècnica del Patronat de Comerç i Turisme, aquesta fira està impulsada des del propi sector de l’automoció.

Programació

Ràdio Vilafranca

23:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu
00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal

Penedès Televisió

23:30
L'entrevista
Josep Alsina, exdirector de SERCOM
00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
00:30
Els esports. Entrevista
Manel Duran, delegat FCF Penedès Garraf

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: