Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els nous vins del Penedès es presenten a Barcelona per desè any consecutiu

Dimarts vinent es celebrarà la desena edició del Saló "Descobreixi Els Nous Penedès" organitzat per UVIPE i el Consell Regulador amb la presentació de 205 nous vins elaborats per 34 empreses.

Barcelona va ser la ciutat que va acollir aquesta acció promocional per primer cop el 1996, a l’Hotel Ritz, amb l´assistència d´ unes 400 persones. Any rere any, ha crescut el nombre d’interessats en degustar les novetats que treuen al mercat les empreses del Penedès, i aquesta edició s’espera que la Fontana de l’Eixample, al carrer Mallorca, aculli unes 1.000 persones, entre professionals de la restauració i la distribució, periodistes especialitzats i amants del món del vi.

Un dels atractius del saló és la qualitat assolida pels vins del Penedès, especialment pels negres, que al llarg del 2004 han rebut un total de 82 medalles en concursos i certàmens de prestigi internacional, una de les quals és Gran Medalla d’or, 15 són or, 36 són d’argent i 30 de bronze. Aquest palmarès es converteix en una carta de presentació dels vins del Penedès i un reclam per als consumidors més exigents.

El saló dels nous vins Penedès s’acomiadarà el 5 d’abril a l’Hotel Palace de Madrid.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: