Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els municipis de l’Eix Diagonal, entre els que hi ha Vilafranca, impulsen un projecte d’ocupació adr

Els alcaldes de Vilanova, Vilafranca, Igualada i Manresa, van signar la setmana passada la constitució d’un grup de desenvolupament per tirar endavant un projecte d’ocupació anomenat "Igualem".

Els quatre alcaldes van presidir dimecres al migdia l’acte de signatura del conveni al saló de plens de l’Ajuntament de Manresa, juntament amb 12 institucions socials com sindicats i empresaris més la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Autònoma, per signar un acord per tirar endavant un nou projecte en l’àmbit de l’ocupació, l’Igualem. és un projecte europeu que té com a objectiu que la igualtat de l’home i la dona sigui una realitat en el món del treball i l’empresa. El projecte Igualem es coordinarà des de Manresa i preveu que 45 dones de cadascuna de les ciutats de l’eix, s’integrin al món laboral en feines que tradicionalment es consideren masculines. Pels alcaldes, el conveni expressa el compromís de les ciutats de l’eix Diagonal en l’àmbit de l’ocupació, però també amb el territori. El 2007 s’enllestirà la carretera que ha d’unir les quatre ciutats, la costa amb l’interior. I la voluntat és continuar fent coses junts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: