Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els castellers de Vilafranca i la Mútua farinera van presentar ahir un conveni de col·laboració a tr

Els representants de la colla i el director general de Mútua Flequera juntament amb l'àrea de màrqueting van fer públic ahir a Cal Figarot aquest conveni estipulat en 3000 € inicialment i a través del qual Mútua Flequera esponsoritzarà els diversos actes lúdics que la colla verda realitza al llarg de l'any. El projecte de [...]

Els representants de la colla i el director general de Mútua Flequera juntament amb l’àrea de màrqueting van fer públic ahir a Cal Figarot aquest conveni estipulat en 3000 € inicialment i a través del qual Mútua Flequera esponsoritzarà els diversos actes lúdics que la colla verda realitza al llarg de l’any.

El projecte de col·laboració va sorgir en el moment en què Mútua flequera, a l’adoptar una nova imatge de marca, molt similar a l’estructura d’un castell, va pensar en els castellers de Vilafranca a l’hora d’utilitzar també com a imatge de marca la pinya de la torre de vuit, que anirà juntament amb l’eslògan Fem Pinya!. Els verds van estar d’acord en la cessió d’aquests drets d’imatge establert en el conveni.

La Mútua flequera és una entitat asseguradora que compta amb 80.000 mutualistes, amb una clara voluntat d’expandir-se a nous mercats tant a nivell català com espanyol, motiu pel qual s’obren a nous públics a través de diversos actes que patrocinen arreu de catalunya. Des de la direcció de Mútua flequera s’esperen grans resultats d’aquesta unió amb els castellers.

Tot i que dins la clàusula de col·laboració s’ha estipulat la xifra de 3000 € variarà depenent de les necessitats que requereixin els actes.

Els verds per la seva banda exhibiran els nous patrocinadors en tots els actes que s’organitzin, des de les rodes de premsa, fins a les diades i en els actes que realitzin paral·lelament com és el cas de la pedalada verda, la calçotada verda o el musical Figarot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: