Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes de l’escola Sant Jordi de Sant Pau d’Ordal han visitat els estudis de Ràdio i Televisió

Els mitjans de comunicació de l’empresa municipal vilafranquina Sercom estan oberts al conjunt de la població penedesenca en general, però molt especialment als escolars.

Són habituals les visites d’escoles per conèixer des de a dins el món de la informació local. La ràdio i la televisió adapten la visita als grups , en funció de les edats i de la dimensió. Ahir, per exemple els alumnes de segon i tercer de primària de l’escola Sant Jordi de Sant Pau d’Ordal van poder aprendre algunes coses sobre el món de la ràdio i la televisió. També portaven preguntes preparades des de l’escola per tal de conèixer amb detall la història de la ràdio i la tele de Vilafranca. La visita els va permetre observar el funcionament d’un programa de ràdio en directe i també van comprovar com s’editen les imatges de televisió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: