Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sindicat comissions obreres ha organitzat una jornada per parlar sobre la llei contra la violènci

La sessió s'ha desenvolupat a l'Escorxador i ha comptat amb la participació de Dolors Villaró, responsable de la secretaria de la Dona de la Unió Intercomarcal Penedès-Garraf del sindicat; Teresa Vidal, secretària de la dona de la Federació Agroalimentària de CCOO i Cristina Llopart, delegada de Freixenet. Vidal ha estat precisament l'encarregada de parlar sobre [...]

La sessió s’ha desenvolupat a l’Escorxador i ha comptat amb la participació de Dolors Villaró, responsable de la secretaria de la Dona de la Unió Intercomarcal Penedès-Garraf del sindicat; Teresa Vidal, secretària de la dona de la Federació Agroalimentària de CCOO i Cristina Llopart, delegada de Freixenet.

Vidal ha estat precisament l’encarregada de parlar sobre la llei contra la violència de gènere, emmarcant-la sempre dins del que és l’àmbit laboral. Així, ha explicat que un cop es pren consciència que la violència de gènere és un problema social cal que tothom s’hi impliqui. En aquest sentit Vidal comentava que des del sindicat van lluitar per tal que s’ampliessin i modifiquessin les lleis referents al treball per que fessin referència a aquestes qüestions.

Des del sindicat també es considera molt important que aquestes reclamacions s’incloguin en les negociacions dels convenis col·lectius, ja que així és més fàcil que la gent els pugui conèixer.

Des de CCOO es vol deixar clar que cal ser conscient que la violència de gènere no és només un problema que queda restringit a la família o la llar, ja que acaba afectant a tota la societat i per tant és important que tothom en prengui part per la seva eradicació, també en aquest cas les empreses i el món laboral.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: