Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sindicat CCOO està preocupat perquè hi ha llocs de treball del sector de l’automoció que estan en

Alguns empreses de components de l’automòbil amb presència a lAlt Penedès volen retallar llocs de treball per fer front a la competència internacional.

Aquesta preocupació va planar ahir en la reunió de la intercomarcal del sector del metall del sindicat CCOO que es va fer ahir a l’Escorxador de Vilafranca. Ahir es va constituir la nova intercomarcal Alt Penedès-Garraf que treballarà com una sola secció però amb un grup per a cada comarca.

La reunió va servir també per que el secretari general de la federació del metall , Vicenç Rocoses , expliqués els objectius del tercer congrés que s’ha de celebrar els dies 14 i 15 d’abril a Viladecans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: