Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Servei de Promoció Econòmica de lAjuntament Sant Sadurní organitza diversos tallers que es duran

Els Tallers sengloben en el que és la millora de locupabiliat i estan adreçats a aturats que vulguin millorar les seves capacitats alhora de buscar feina.

Durant els dies 14 i 15 de març es farà un taller sobre Competències Professionals en el que es parlarà sobre com Identificar el conjunt de coneixements, habilitats i actituds que permeten lacompliment de lloc de treball.

Quant a labril, es farà un taller de Gestió de lestrès , un sobre Com fer el currículum o un altre taller de Com fer lentrevista de selecció en el què sexplicarà com Aprendre a fer entrevistes, evitar els errors i pràctica. Per a més informació i inscripcions us heu dadreçar al Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de lAjuntament de Sant Sadurní , edifici de líndex, o trucar al telèfon 93 891 33 20 de dilluns a divendres de 9 del matí a una del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: