Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte Neoburning Generation, és la primera producció teatral del Patronat del Teatre Municipal

Aquesta nova línia d’actuació consisteix en finançar la producció d’una obra de teatre amb la condició que tot el seu procés de creació es faci amb criteris professionals.

No tan sols es finança el cost material de posar en escena una obra, sinó també el cost humà que això representa , ja sigui tant d’autors com de directors, o escenògrafs.

Aquesta iniciativa té com a objectiu principal la professionalització del sector de les arts escèniques en l’àmbit local.

Com a primer experiment d’aquesta proposta s’ha signat un acord amb l’Associació teatral Cameta de Vilafranca, per a la producció de Neoburning generation, aquesta és la teva nova forma de vida.

Neoburning generation és la història de dos joves esnobs, moderns i apàtics que es veuen involucrats en una trama a la qual no pertanyen. Es tracta d’una història creada a partir de la realitat d’una generació, a partir de les vivències d’uns personatges molt propers a la gent que crea o que diu ser creadora, emmarcada dins una trama policíaca.

La direcció d’aquest projecte ve de la mà de Jordi Casanovas i la part d’interpretació és a càrrec de Roser Blanch, Xavi Vallès, Pablo Lammers, Sergi Soler i Mireia Fernández.

A banda de l’interès per professionalitzar el teatre a nivell local els altres objectius d’aquesta iniciativa passen per dignificar i donar valor a la producció teatral feta fora de Barcelona, aconseguir la comercialització de la producció teatral en els circuits professionals del país i apropar al públic no vilafranquí al Teatre Cal bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: