Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El primer cap de setmana d’abril s’iniciarà a Vilafranca la segona edició del curs de música tradici

Aquest any el curs serà per a tarota i per a gralla en les modalitats d’individual i de grup

Organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i l’Escola Municipal de Música amb la col·laboració de la Coordinadora de Grallers de Vilafranca.

Aquest curs té l’objectiu de donar impuls i potenciar la música tradicional. Després de la valoració del curs anterior, aquest any 2005 es decideix consolidar la formació en música tradicional i per tant fer-la de caràcter anual. Un any es farà formació per a una diversitat àmplia d’instruments i l’any següent es realitzarà per als instruments que més implantació tenen a la vila. Per aquest motiu aquest any el curs serà de gralla i de tarota.

El curs de gralla es farà en dues modalitats: la de conjunt instrumental i la individual. El curs de tarota es farà només en la modalitat individual, d’iniciació o de perfeccionament, adaptat al nivell de cada persona.

Hi haurà un total de quatre sessions de formació de quaranta-cinc minuts de durada, que començaran el 2 d’abril. Les sessions seran els dissabtes tarda o els diumenges al matí. El preu del curs serà de 150 euros per als grups i de 50 euros per a les persones que es matriculin de forma individual. Les inscripcions es podran fer del 21 al 31 de març al Servei de Cultura o per la tarda a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: