Dimecres, 19 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP reclama una línia d´autobusos entre Vilafranca i Igualada

La diputada del Grup Popular al Parlament i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha reclamat a través d´ una proposició no de Llei que el Consell Executiu creï una línia de servei discrecional d'autobusos entre Vilafranca i Igualada. Segons Montserrat les dues ciutats no es troben unides per cap servei de transport de [...]

La diputada del Grup Popular al Parlament i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha reclamat a través d´ una proposició no de Llei que el Consell Executiu creï una línia de servei discrecional d’autobusos entre Vilafranca i Igualada.

Segons Montserrat les dues ciutats no es troben unides per cap servei de transport de passatgers, quan es tracta de dues ciutats amb un important desenvolupament econòmic i comercial, referent de les seves respectives comarques i amb una gran mobilitat entre elles que s’incrementarà amb la futura construcció de l’Eix Diagonal.

La creació d’aquesta línia d’autobusos permetria oferir un servei a prop de 100.000 usuaris potencials de les localitats del seu recorregut i la seva àrea d’influència, segons Montserrat. A més, la línia també incrementaria els moviments amb Vilanova i Manresa.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
Tot jazz
Louis Armstrong i les cobles-orquestra-jazz

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: