Diumenge, 17 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP reclama una línia d´autobusos entre Vilafranca i Igualada

La diputada del Grup Popular al Parlament i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha reclamat a través d´ una proposició no de Llei que el Consell Executiu creï una línia de servei discrecional d'autobusos entre Vilafranca i Igualada. Segons Montserrat les dues ciutats no es troben unides per cap servei de transport de [...]

La diputada del Grup Popular al Parlament i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha reclamat a través d´ una proposició no de Llei que el Consell Executiu creï una línia de servei discrecional d’autobusos entre Vilafranca i Igualada.

Segons Montserrat les dues ciutats no es troben unides per cap servei de transport de passatgers, quan es tracta de dues ciutats amb un important desenvolupament econòmic i comercial, referent de les seves respectives comarques i amb una gran mobilitat entre elles que s’incrementarà amb la futura construcció de l’Eix Diagonal.

La creació d’aquesta línia d’autobusos permetria oferir un servei a prop de 100.000 usuaris potencials de les localitats del seu recorregut i la seva àrea d’influència, segons Montserrat. A més, la línia també incrementaria els moviments amb Vilanova i Manresa.

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim
04:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides, amb Francesc Murgades

Penedès Televisió

03:30
Cuines del món
Pau Luque Ferrer. Calzone napolitana de verdures amb formatges
03:45
El llargandaix
El Pla de les Palmeres
04:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: