Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP reclama una línia d´autobusos entre Vilafranca i Igualada

La diputada del Grup Popular al Parlament i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha reclamat a través d´ una proposició no de Llei que el Consell Executiu creï una línia de servei discrecional d'autobusos entre Vilafranca i Igualada. Segons Montserrat les dues ciutats no es troben unides per cap servei de transport de [...]

La diputada del Grup Popular al Parlament i presidenta del PP de Barcelona, Dolors Montserrat, ha reclamat a través d´ una proposició no de Llei que el Consell Executiu creï una línia de servei discrecional d’autobusos entre Vilafranca i Igualada.

Segons Montserrat les dues ciutats no es troben unides per cap servei de transport de passatgers, quan es tracta de dues ciutats amb un important desenvolupament econòmic i comercial, referent de les seves respectives comarques i amb una gran mobilitat entre elles que s’incrementarà amb la futura construcció de l’Eix Diagonal.

La creació d’aquesta línia d’autobusos permetria oferir un servei a prop de 100.000 usuaris potencials de les localitats del seu recorregut i la seva àrea d’influència, segons Montserrat. A més, la línia també incrementaria els moviments amb Vilanova i Manresa.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: