Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Subirats demana que la deixalleria mòbil tingui programació mensual pels nuclis allunyats

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Subirats, Dolors Morera, ha presentat un prec, pel proper Ple municipal, demanant que s'iniciïn les gestions necessàries per tal que la deixalleria mòbil tingui una programació periòdica mensual pels nuclis segregats, barris, pedanies i urbanitzacions que són allunyades del nucli urbà del municipi. Segons la regidora popular, la [...]

La portaveu del PP a l’Ajuntament de Subirats, Dolors Morera, ha presentat un prec, pel proper Ple municipal, demanant que s’iniciïn les gestions necessàries per tal que la deixalleria mòbil tingui una programació periòdica mensual pels nuclis segregats, barris, pedanies i urbanitzacions que són allunyades del nucli urbà del municipi.

Segons la regidora popular, la gran majoria de nuclis de Subirats es troben molt allunyats de la deixalleria municipal, "contribuint aquest fet al seu poc ús".

Per això, Dolors Morera considera necessària l’existència d’una deixalleria mòbil a Subirats per tal de potenciar el reciclat, així com ajudar aquelles persones que tenen dificultats per accedir a la deixalleria municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: