Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Sant Sadurní presenta propostes per millorar la campanya de recollida de brossa porta a por

La Portaveu del PP a l'Ajuntament de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, demana que s´habiliti un altre cubell més petit per la fracció de rebuig i establir un sistema de codis de barres, així com que els operaris disposin d'un lector de butxaca per conèixer la provinença i historial del cubell. També considera que en els [...]

La Portaveu del PP a l’Ajuntament de Sant Sadurní, Dolors Montserrat, demana que s´habiliti un altre cubell més petit per la fracció de rebuig i establir un sistema de codis de barres, així com que els operaris disposin d’un lector de butxaca per conèixer la provinença i historial del cubell.

També considera que en els cubells, de forma visible, hauria d’haver-hi un telèfon directe d’atenció al ciutadà per qualsevol consulta o problema que poguessin tenir els ciutadans.

D´altra banda, la portaveu popular ha subratllat la necessitat que les xerrades informatives garanteixin informació detallada a tots els habitatges de Sant Sadurní i critica la carta titulada "d’aquí poc iniciarem la recollida porta a porta! Perquè avancem cap a la sostenibilitat" perquè considera que s’hauria d’haver enviat personalitzada, ja que en molts blocs es va dipositar a l’entrada, contribuint a que els ciutadans no es comencin a implicar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: