Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pla comarcal de joventut del 2005 a l’Alt Penedès contempla 14 programes amb un pressupost de qua

El conseller comarcal de joventut, Joan Anton Bruna i el cap del servei comarcal de joventut, Joan Rodríguez, han presentat aquest matí la memòria d’actuació del 2004.

El conseller comarcal de joventut, Joan Anton Bruna i el cap del servei comarcal de joventut, Joan Rodríguez, han presentat aquest matí la memòria d’actuació del 2004.El bon funcionament del projecte Dinamo com a eina de coordinació de polítiques de joventut a nivell comarcal ha fet que des de la mateixa Secretaria General de Joventut de la Generalitat se l’agafi com a model per a d’altres comarques. D’altra banda avui també s’ha explicat els nous canvis que ha fet la Generalitat en matèria de concessió de subvencions per a les entitats juvenils. Per primera vegada hi ha una proposta exclusiva adreçada a les entitats juvenils que s’ha ordenat en sis línies.Joan Rodríguez ha explicat les línies una per una. La primera va adreçada als convenis amb les grans federacions d’entitats, una segona per les subvencions al funcionament ordinari de les entitats. Un dels principals canvis és que s’ha suprimit la subvenció a activitats extraordinàries i s’han previst dues noves línies en aquest concepte.En relació al balanç del Pla Comarcal de Joventut de l’Alt Penedès del 2004 s’ha destacat l’esforç per tal de promoure el suport i la coordinació de les polítiques locals de joventut, mitjançant la signatura de convenis amb el projecte Dinamo. També s’ha creat la figura del tècnic de projectes i s’ha posat en marxa al Punt mòbil de Salut, i la borsa de treball.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: