Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup penedesenc Revolta 21 dedicarà els caps de setmana dels propers mesos a promocionar el seu s

Després de prop d´un any d´inactivitat, Revolta 21 torna amb més força que mai.

Per una banda, han consolidat la formació i ofereixen un so molt més definit, contundent i obert a la interpretació vocal amb la incorporació de Jordi Secall a les veus.

D´altra banda, l´aturada del darrer any ha servit per crear un nou repertori que ha donat com a primer fruit, el disc "No oblidis mai".

El treball, que ha estat produït per Jimmy Pinyol, s´ha gravat a Girona i ha estat mesclat a Andoain.

La banda penedesenca ha fet un salt i ara, les coordenades del grup es mouen entre el hardcore, el punk i el metal.

Aquest nou treball també té un videoclip que es va enregistrar, l´octubre passat, sota la direcció de Melmak Produccions. La cançó escollida ha estat "Inverteix l´espiral" i mostra la banda penedesenca tocant en una fàbrica-garatge de Barcelona.

En total hi ha 13 temes amb un fort missatge, segons han explicat a Ràdio Vilafranca l´àlex i el Fèlix, dos dels components del grup.

El nou disc també comporta la tornada als escenaris i de fet, els cinc components de Revolta 21 tenen moltes ganes de presentar el treball en directe. La presentació a Vilafranca i alguns concerts d´aquest març s´han hagut d´anul.lar a causa d´un accident que va patir el baixista la setmana passada, però a partir de finals de mes i fins l´agost tenen tots els caps de setmana plens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: