Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup municipal de Subirats Nou Futur va votar contra el pressupost del 2005 i consideren que cal

Els tres regidors del grup independent Subirats Nou Futur van explicar ahir en roda de premsa com valoraven aquests dos anys de govern d'ERC a Subirats, i també van comentar alguns aspectes relacionats amb la gestió municipal. Joan Mata, Pere Guilera i Santi Tres van voler explicar el motiu del seu vot contrari als pressupostos [...]

Els tres regidors del grup independent Subirats Nou Futur van explicar ahir en roda de premsa com valoraven aquests dos anys de govern d’ERC a Subirats, i també van comentar alguns aspectes relacionats amb la gestió municipal. Joan Mata, Pere Guilera i Santi Tres van voler explicar el motiu del seu vot contrari als pressupostos del 2005 de l’Ajuntament de Subirats. Pere Guilera va explicar que la manca de rigor de l’equip de govern a l’hora de confeccionar aquest pressupost, i el fet que hi hagués un augment de 436.000 € des que es van presentar a la comissió de govern i es van portar a aprovació al pel, a causa d’errors en la confecció, no els donava confiança.

Els regidors independents van explicar que consideraven que el pressupost de l’equip de govern d’esquerra no és gens social, i destina una part important del pressupost a increment de personal i contractació d’alguns professionals que no es fa seguint criteris professionals, sinó polítics.

Un altra dels punts que van tocar és el que s’està treballant al voltant de la redacció del Pla General del Municipi. Els independents van comentar que ells tenen voluntat de col·laborar amb l’equip de govern en la redacció del Pla General, però van manifestar que ells tenen molt clars els conceptes que s’han de tenir en compte.

Els independents van remarcar també que cal fer un esforç per treballar de cara a la planificació territorial de la comarca. En aquest sentit van fer referència al pas del TGV per la comarca, del qual força ajuntaments no tenen encara cap informació sobre com afecta el seu municipi, i en que segons els membres de Subirats Nou Futur no s’estan tenint en compte criteris medi ambientals. Finalment van reclamar que es creï d’una vegada l’Oficina Tècnica per fer el seguiment de les obres del TGV, que està contemplada en la carta del paisatge que ha estat aprovada per el Consell Comarcal i gran part dels ajuntaments de la comarca.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: