Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El gironí Jordi Roche és el nou president de la Federació Catalana de Futbol, desprès d’una controve

Els resultats en les delegacions de Lleida i Tarragona van quedar molt ajustats, Roche es va distanciar gràcies als vots recollits a Girona i Barcelona.

Al llarg del dia d’ahir va sorgir la polèmica al fer-se públic que l’altre candidat i ex-president, Jaume Roura, havia contractat els serveis d’una Empresa de Treball Temporal per delegar el vot de diferents clubs. La polèmica va quedar al marge desprès del recompte de vots, perquè finalment Roche va aconseguir 160 vots més que Roura. Hi va haver una participació altíssima, de més del 90%. Els resultats en les delegacions de Lleida i Tarragona van quedar molt ajustats, mentre que Roche es va distanciar gràcies als vots recollits a Girona i Barcelona. Dels 1390 clubs sensats només 120 no van votar. A Girona concretament dels 180 clubs només tres es van quedar a casa. La candidatura guanyadora de Jordi Roche compta amb la presència del president del Vilanova de futbol, Ramon Centaño, mentre que el president del Futbol Club Vilafranca, Pere Montserrat, anava a la candidatura derrotada de Jaume Roura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: