Dilluns, 21 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El curs que ve, lescola Mossèn Cinto de Sant Sadurní dAnoia disposarà de dues aules de primer dESO

Aquesta és la determinació presa pel Departament dEducació amb el vist-i-plau de lAjuntament de Sant Sadurní i és el preludi de la construcció dun nou institut.

El delegat territorial del Departament dEducació, Jordi Roca, serà avui a Sant Sadurní, per explicar als directors dels centres densenyament i als alcaldes dels municipis que integren la Mancomunitat Intermunicipal aquesta decisió. Els municipis afectats són El Pla, Gelida, Puigdàlber, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí , Sant Sadurní , Subirats i Torrelavit.

LAjuntament de Sant Sadurní fa uns mesos va sol·licitar un nou institut al Departament dEducació ja que lescola Intermunicipal començava està saturada. Actualment lIntermunicipal té cinc línies. El criteri del departament és que els centres no arribin a aquestes xifres. Les converses mantingudes entre el Departament i lAjuntament han donat fruit i el curs que ve Sant Sadurní disposaran dun nou centre per als joves.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
Poemes pel Penedès
Poemes musicats i interpretats per Paton Soler

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: