Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El crític gastronònic i de vins invident Jonathan Armengol va fer ahir una cata pública a la Vinater

La qualitat dels productes del Penedès i la importància dels sentits van ser els punts en els què es va basar el tast.

Armengol és nascut a Barcelona però en l’actualitat viu a Madrid i escriu habitualment a la revista época. L’objectiu de la sessió d’ahir era , d’una banda , reforçar la imatge de qualitat dels productes que s’elaboren al Penedès i d’altra banda, per la seva condició de cec, va destacar la importància dels sentits de l’olfacte i del gust a l’hora de tastar els vins.

Al llarg del tast el crític va destacar la impotància de la subjectivitat a l’hora de gaudir d’un vi, al marge de les critiques que en facin els professionals

En relació a les darreres notícies respecte de les vendes de cava a l’estat, Armengol es va mostrar incrédul sobre les dades facilitades pel consell regulador del cava. Segons aquest periodista català afincat a Madrid, les vendes de cava van quedar molt afectades a la capital de l’estat i per refer aquesta situació cal despolititzar el cava i s’haurà de treballar en la promoció de les qualitats delm producte.

Especialment per explicar al consumidor de l’estat espanyol que el cava serveix per acompanyar qualsevol plat d’un àpat, i no només com a aperitiu o per acompanyar les postres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: