Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CNL Alt Penedès-Garraf inicia una nova etapa del programa Voluntaris per la llengua

A partir d'aquesta setmana i durant les dues primeres setmanes de març els serveis i oficines del CNL Alt Penedès-Garraf obren les inscripcions al voluntariat lingüístic. Per participar en aquest programa només cal que una persona que parli català i un alumne disposat a reforçar laprenentatge fet a laula comparteixin un mínim de 10 hores [...]

A partir d’aquesta setmana i durant les dues primeres setmanes de març els serveis i oficines del CNL Alt Penedès-Garraf obren les inscripcions al voluntariat lingüístic. Per participar en aquest programa només cal que una persona que parli català i un alumne disposat a reforçar laprenentatge fet a laula comparteixin un mínim de 10 hores de conversa (1 hora a la setmana) amb lúnic compromís de mantenir les converses sempre en català. El quadrimestre passat han estat més de 300 persones les que han participat en el programa entre totes dues comarques (Alt Penedès-Garraf). A partir dara, totes les persones i/o entitats interessades en aquesta iniciativa, que també s’emmarca dins de la campanya "Dóna corda al català", ja poden participar o adherir-shi. La finalitat de Voluntaris per la llengua és doble. D’una banda, apropar les persones. Així, persones que acaben d’arribar, o que ja fa un temps que han arribat a qualsevol població catalana, coneixen persones autòctones disposades a dedicar-los una part del seu temps. D’una altra banda, compartir i entendre’s sense obstacles parlant una mateixa llengua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: