Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cine Club Vilafranca i la llibreria Odissea organitzen un cicle de cinema bèl.lic sobre Europa

Per tercer any consecutiu la llibreria vilafranquina i el Cine Club organitzen un cicle de tres projeccions temàtiques que poden portar als espectadors a ampliar els seus coneixements a través de la bibliografia.

La literatura i el cinema han recollit durant molts anys els esdeveniments històrics més rellevants. Aquests esdeveniments acostumen a tenir un nexe en comú, que és la guerra. El títol del cicle és "Europa en guerra" i s’acompanya de tres pel·lícules que serveixen per il·lustrar diferents conflictes bèl·lics que han marcat la història recent d’Europa al llarg del segle XX. La Primera Guerra Mundial, la Segona Guerra Mundial i la guerra civil als Balcans.La presentació del cicle la va fer ahir al vespre un dels membres del cine club, Jordi Romeu, que remarca que com en totes les temàtiques el cinema també ha produït grans pel·lícules del gènere bèl·lic, i les que s’han triat fan referència a Europa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: