Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de la Gent Gran de Vilafranca va rebre divendres la visita del Casal de Montcada i Reixac.

En una jornada atapeïda d’activitats en destacaven la desfilada de vestits de paper i un concert de cant coral que van oferir el Casal de Montcada i Reixac.

Les visites de diversos casals a la vila ja són habituals i en aquests cas els visitants de Montcada i Reixac van poder gaudir d’una visita al centre de la vila i a les bodegues Torres. A la tarda i al local que el casal de la gent gran té al carrer peguera va tenir lloc una desfilada de vestits de paper i un concert de can coral, actes que van oferir el casal visitant. En una desfilada molt vistosa es van poder veure diversos models tots confeccionats únicament amb fil, agulla i paper.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: