Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns comença el primer Casal Esportiu de la Societat La Principal

Després de l´èxit assolit en les tres edicions del Casal d´Estiu organitzat per l´entitat casalista, aquesta Setmana Santa presenten una nova oferta centrada en l´activitat esportiva.

El Casal Esportiu permetrà practicar disciplines esportives que habitualment es fan al Casal a infants i joves de 6 a 14 anys.

L´activitat està oberta a qualsevol infant que vulgui passar una bona estona, coneixent diferents esports de la mà dels monitors i professors de 3 disciplines: bàsquet, judo i escacs.

Sota el nom de Casal Esportiu, s´oferirà lleure i esport durant els quatre dies de vacances escolars, de 9 del matí a una del migdia.

També hi haurà un espai per als més petits de 3 a 5 anys que tindran a la seva disposició un espai de joc, on podran fer tallers, manualitats, jocs de moviment, danses i música.

Com en el cas del Casal Esportiu, l´activitat està oberta als no socis.

Els preus, en tots dos casos, són 35 euros per als socis del Casal i de 50 euros per als no associats. Les inscripcions estan obertes fins les 7 d´aquesta tarda. Per més informació es pot trucar al 93 890 12 48.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: