Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convergència qualifica de cortina de fum l´amenaça de l´alcalde de Sant Llorenç d´Hortons d´interpos

El comitè executiu comarcal de CDC demana a l´acalde que respecti la democràcia i el joc polític, acceptant la crítica i el control a la seva acció de govern.

Segons afirmen, en un comunicat, aquest anunci de querella és una cortina de fum del PSC i IC-Verds que volen manipular l´opinió pública en contra de la portaveu convergent, Flèrida Mélgen, per oposar-se a la instal.lació d´una presó i d´unes torres elèctriques al municipi.

El comitè executiu comarcal de CDC conclou demanant a l´equip de govern de Sant Llorenç d´Hortons que mantingui una actitud clara, coherent i receptiva a les crítiques que se li puguin formular des dels grups municipals i des dels partits polítics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: