Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU presentarà una moció al proper ple municipal de Vilafranca demanant que es crei un segon ambulat

Convergència apunta que l’increment de població de Vilafranca i l’Alt Penedès fa que el servei mèdic ambulatori estigui saturat.

En aquest moment cada metge de medicina general de Vilafranca té assignades 2500 persones, quan l’objectiu ideal seria de 1500. Segons CiU caldria com a mínim arribar a les 1900 cartilles per metge, el que suposa incrementar tres metges de medicina general i un pediatre. A banda del nombre de metges, Pere Regull apunta que també hi ha una falta d’espai.A la moció que presentaran en el ple de demà, dimarts, demanen que l’ajuntament sol.liciti a la Generalitat que desdobli l’actual ambulatori, atorgant una altra àrea bàsica i que l’ajuntament cedeixi els terrenys necessaris.

D’altra banda CiU també presentarà una moció recordant hi ha una nova llei que permet complementar les pensions a les comunitats autònomes i que l’IPC català acostuma a ser superior al de l’estat. Per tal d’evitar perdues de poder adquisitiu dels jubilats CiU proposa que l’ajuntament acordi bonificacions del 0’4% en els impostos municipals per els pensionistes.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: