Diumenge, 15 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU presentarà una moció al proper ple municipal de Vilafranca demanant que es crei un segon ambulat

Convergència apunta que l’increment de població de Vilafranca i l’Alt Penedès fa que el servei mèdic ambulatori estigui saturat.

En aquest moment cada metge de medicina general de Vilafranca té assignades 2500 persones, quan l’objectiu ideal seria de 1500. Segons CiU caldria com a mínim arribar a les 1900 cartilles per metge, el que suposa incrementar tres metges de medicina general i un pediatre. A banda del nombre de metges, Pere Regull apunta que també hi ha una falta d’espai.A la moció que presentaran en el ple de demà, dimarts, demanen que l’ajuntament sol.liciti a la Generalitat que desdobli l’actual ambulatori, atorgant una altra àrea bàsica i que l’ajuntament cedeixi els terrenys necessaris.

D’altra banda CiU també presentarà una moció recordant hi ha una nova llei que permet complementar les pensions a les comunitats autònomes i que l’IPC català acostuma a ser superior al de l’estat. Per tal d’evitar perdues de poder adquisitiu dels jubilats CiU proposa que l’ajuntament acordi bonificacions del 0’4% en els impostos municipals per els pensionistes.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina

Penedès Televisió

09:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
De festa
60è aniversari dels Falcons de Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: