Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès ha guanyat dos premis Lipper-Cinco Días a la gestió de fons d´inversió.

CEP, la gestora de Caixa Penedès, ha guanyat dos premis en la cinquena edició dels "Premis Lipper-Cinco Días a la gestió de fons d'inversió 2005". El lliurament es va dur a terme, la setmana passada, a Madrid a la Borsa de la capital. El fons guanyador ha estat el Fonpenedès Mixt Euroemergent FI que ha [...]

CEP, la gestora de Caixa Penedès, ha guanyat dos premis en la cinquena edició dels "Premis Lipper-Cinco Días a la gestió de fons d’inversió 2005". El lliurament es va dur a terme, la setmana passada, a Madrid a la Borsa de la capital.

El fons guanyador ha estat el Fonpenedès Mixt Euroemergent FI que ha obtingut dos primers llocs en les categories de Renda Fixa Mixta Internacional a 3 anys i en la categoria de Renda Fixa Mixta Internacional a 5 anys.

Lipper, la companyia que atorga aquest premis, forma part del Grup Reuters i és proveïdora d’informació sobre fons que, a nivell internacional, valora, un ranking d’aquest instrument d’inversió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: