Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Caixa Penedès crea la figura del gestor d´empresa

L´entitat d´estalvis penedesenca ha creat la figura dels gestors d'empresa com a interlocutor especialitzat del col·lectiu empresarial. La implementació d'aquest nou servei és la resposta a l'important augment del nombre d'empreses entre la seva clientela. Els gestors estaran dedicats, de manera exclusiva, a oferir solucions personalitzades pel sector empresarial. La característica principal del perfil del [...]

L´entitat d´estalvis penedesenca ha creat la figura dels gestors d’empresa com a interlocutor especialitzat del col·lectiu empresarial. La implementació d’aquest nou servei és la resposta a l’important augment del nombre d’empreses entre la seva clientela. Els gestors estaran dedicats, de manera exclusiva, a oferir solucions personalitzades pel sector empresarial.

La característica principal del perfil del Gestor d’Empreses de Caixa Penedès és la d’una important especialització en els productes financers adreçats a les empreses i, alhora, un coneixement econòmic global que el converteix en un hàbil assessor per a detectar les millors propostes per aquest sector.

En aquesta nova etapa, Caixa Penedès espera continuar potenciant el creixement en el sector empresarial i, alhora, convertir-se en entitat financera de referència per a indústries i comerços de Catalunya i de les comunitats d’Aragó, València i Madrid.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: