Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es clausura la Fira del vehicle dOcasió, una fira que enguany ha arribat a la catorzena edició.

Els 7000 metres quadrats del recinte acullen una macroexposició de més de 300 vehicles usats, especialment automòbils, que els diferents establiments especialitzats de la vila posen a la venda.

Aquesta és la 14ª edició de la Fira del vehicle d’ocasió, un esdeveniment ja més consolidat a Vilafranca en el què es pot triar entre més de 300 vehicles usats que els diversos concessionaris i establiments especialitzats ofereixen. La fira, ubicada al recinte firal espera rebre el major nombre de visitants a partir d’avui dissabte a la tarda i demà diumenge. Una fira que cada supera les expectatives, creixent en oferta i també en nombre de clients que aprofiten per adquirir un vehicle.

El perfil del cotxe que s’ofereix en aquesta fira també ha anat variant amb el temps i si abans es podia trobar en la mateixa mesura cotxes de més de dos anys amb cotxes de quilòmetre zero, cada vegada són més els cotxes amb poc quilometratge, sent generalitzat que els cotxes no excedeixin dels 2-3 anys.

El perfil de client de la fira del vehicle d’ocasió també difereix en gran mesura del d’una fira d’exposició, ja que molts dels què visiten la fira esdevenen compradors. D’aquesta manera moltes compres es tanquen en la mateixa fira.

Amb lorganització tècnica del Patronat de Comerç i Turisme, aquesta fira està impulsada des del propi sector de l’automoció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: