Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte comença la quarta edició del concurs Vilafrancadigital

L´objectiu d´aquest original concurs, ideat per Joan Boada, és incentivar a conèixer Vilafranca a través de les seves façanes i especialment a través de detalls arquitectònics.

Hi poden participar persones a títol individual o grups, sense límit d´edat.

A partir d´aquest dissabte i durant nou setmanes consecutives, Boada penja a la pàgina d´Internet www.xtec.es/vilafrancadigital imatges que els concursants han d´endevinar. Tenen temps fins al dissabte següent, quan Boada penja noves imatges i així fins al 14 de maig, descansant per Setmana Santa.

La darrera setmana és la crucial, segons ha explicat Joan Boada a Ràdio Vilafranca, perquè aquells que envien el correu amb la resposta més avit, puntuen més.

Cada imatge val un punt i setmanalment, Boada envia als participants la seva puntuació individual.

Si alguna setmana queda una imatge per encertar, s´acumularà amb les de la setmana següent i Boada afegirà algunes pistes.

Hi haurà 5 premis que consisteixen en una infografia panoràmica de la Rambla de Sant Francesc i dos diplomes per al sisè i setè classificat. A més, s´ha establert un premi de regularitat per a les escoles que participin a la quarta edició del Vilafrancadigital.

Aquest dissabte, a les 8 del vespre, es donarà el tret de sortida amb les 3 primeres imatges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: