Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia Internacional organitza un cicle d’activitats a Vilafranca sota el lema de "Primavera dels

Representants de la delegació de l’Alt Penedès d’aquesta ONG van presentar ahir els principals actes d’aquest cicle, que consisteixen en xerrades i presentacions de llibres sobre temes relacionats amb la defensa dels drets

La primera de les activitats tindrà lloc demà amb la presentació del llibre "Lany que va ploure cendra", una obra de Ponç Feliu, magistrat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, que va ser finalista del premi de l´Odissea, lany 2004.

La novel.la està basada en la història de Tomàs Nadal, durant el cop

destat de Xile del 1973, quan va ser torturat i va escapar duna mort segura. Nadal va ser company de Joan Alsina, un altre capellà gironí assassinat els primers dies del cop d´estat.

Tomàs Nadal i l´autor del llibre seran demà , a les 8 del vespre, a la llibreria Odissea.

La segona activitat consisteix en una projecció d’una pel.lícula italiana, "Domicilio particular" que ens situarà al conflicte entre Palestina i Israel, que tindrà lloc el 15 d’abril.

D’altra banda el mes d’abril hi haurà també la presentació d’un llibre de testimonis presencials. En concret la periodista Emma Reverté, llicenciada en dret, presentarà el llibre que ha escrit sobre la seva visita al centre de reclusió de Guantànamo.La presentació del llibre d’Emma Reverté es farà el dia 28 d’abril.

Des d’aministia Internacional de l’Alt Penedès es continua també durant aquesta primavera la campanya contra la violència de gènere.

En el cicle "Primavera dels drets humans" també es farà referència a la situació de les dones en altres parts del món, com pot ser per exemple a l’Afganistan.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: