Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amnistia Internacional Alt Penedès posa en marxa una campanya conjuntament amb el col·lectiu dona co

La campanya s'ha presentat aquesta tarda, coincidint amb el dia internacional de la Dona, en una perruqueria de la capital de la comarca. I és que aquesta és precisament una de les peculiaritats de la campanya, que es donarà a conèixer a les perruqueries de la comarca. De moment l'han fet arribar a un centenar [...]

La campanya s’ha presentat aquesta tarda, coincidint amb el dia internacional de la Dona, en una perruqueria de la capital de la comarca. I és que aquesta és precisament una de les peculiaritats de la campanya, que es donarà a conèixer a les perruqueries de la comarca. De moment l’han fet arribar a un centenar d’establiments. Des del Col·lectiu Dona, Ita Llenas comentava que la intenció és donar a conèixer un telèfon gratuït d’atenció a les dones que viuen situacions de desigualtat.

El telèfon és el 900 900 120, i funciona les 24 hores del dia. El número és de l’Institut Català de la Dona, i des d’allà es derivaran els casos als centres d’atenció de cada una de les zones de Catalunya.

La campanya tindrà una durada d’un més, i des del Col·lectiu Dona i Amnistia Internacional Alt Penedès fan una crida també per si hi ha perruqueries de la comarca amb les quals no han contactat, puguin trucar-los per que els facin arribar el material. Els números de contacte son 667 46 75 59 i 676 694 671, corresponents al Col·lectiu Dona i a Amnistia Internacional respectivament.

Sobre la peculiaritat de portar la campanya a les perruqueries, s’han fet perquè es pensa que son un lloc al qual les dones acudeixen de manera periòdica.

De fet aquesta no és la primera col·laboració entre aquestes dues associacions, que ja l’any passat van posar en marxa de forma conjunta diferents iniciatives.

El cartell que il·lustra la campanya, que te com a lema "Si pateixes una relació de parella en desigualtat, truca" Recordem que el telèfon és el 900 900 120.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: